Вплив біопрепаратів на ріст і розвиток рослин кукурудзи цукрової в умовах фермерського господарства «МЮД» Павлоградського району Дніпропетровської області - Зубань, Володимир Миколайович; Zubanʹ, Volodimir (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
В роботі наведена ефективність найбільш поширених біопрепаратів на кукурудзі, зокрема встановлені оптимальні дози застосування біопрепаратів та їх ефективність. На основі детального аналізу біопрепаратів виявлено деякі відмінності їх ефективності в посівах цукрової кукурудзи, зокрема росту і розвитку, урожайності зерна та економічної ефективності вирощування. V roboti navedena efektyvnistʹ naybilʹsh poshyrenykh biopreparativ na kukurudzi, zokrema vstanovleni optymalʹni dozy zastosuvannya biopreparativ ta yikh efektyvnistʹ. Na osnovi detalʹnoho analizu biopreparativ vyyavleno deyaki vidminnosti yikh efektyvnosti v posivakh tsukrovoyi kukurudzy, zokrema rostu i rozvytku, urozhaynosti zerna ta ekonomichnoyi efektyvnosti vyroshchuvannya.
Vplyv biopreparativ na rist i rozvytok roslyn kukurudzy tsukrovoyi v umovakh fermersʹkoho hospodarstva «MYUD» Pavlohradsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: цукрова кукурудза; sweet corn; ріст і розвиток рослин; plant growth and development; урожай; harvest; економічна ефективність; economic efficiency; охорона праці; labor protection