Управління адміністративними витратами підприємства - Чепець, Ольга Григорівна; Chepets, O.; Супрун, М. С.; Suprun, M. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2016)
В даній статті наведено поняття адміністративних витрат, їх складових та деякі аспекти класифікації таких витрат. Також, розкрито сутність і методи управління такими витратами на підприємствах, та пояснюється необхідність нормування витрат. This article describes the concept of costs, their components, and some aspects of the classification of such costs. Also, the essence and methods of management of such costs in enterprises, and explains the need to ration costs.
The administrative costs of the enterprise
Keywords: витрати; costs; адміністративні витрати; administrative costs; управління; management; облік; accounting