Управлінський консалтинг для удосконалення організації діяльності підприємства - Мірошниченко, Андрій Андрійович; Miroshnychenko, Andrii (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета дипломної роботи: розкриття поняття консалтингової діяльності, проведення аналізу організаційно-економічних засад консалтингової діяльності, розробці рекомендацій щодо підвищення ефективності діяльності сільськогосподарських підприємств за рахунок використання послуг консультаційних організацій. Методи дослідження. Для вирішення поставлених завдань використано наступні методи дослідження: аналізу і синтезу; монографічний; статистичний; розрахунково-конструктивний, кореляційно-регресійний. Обробку даних здійснено з використанням програмного забезпечення Microsoft Excel. Практичне значення одержаних результатів полягає в тому, що застосування управлінського консультування дасть можливість приватному підприємству «АГРОБІЗНЕС «ГАЗДА» Дніпропетровського району Дніпропетровської області працювати більш ефективно, що підтверджується проведеними розрахунками. Результати роботи впроваджено в діяльність приватного підприємства «АГРОБІЗНЕС «ГАЗДА». Meta dyplomnoi roboty: rozkryttia poniattia konsaltynhovoi diialnosti, provedennia analizu orhanizatsiino-ekonomichnykh zasad konsaltynhovoi diialnosti, rozrobtsi rekomendatsii shchodo pidvyshchennia efektyvnosti diialnosti silskohospodarskykh pidpryiemstv za rakhunok vykorystannia posluh konsultatsiinykh orhanizatsii. Metody doslidzhennia. Dlia vyrishennia postavlenykh zavdan vykorystano nastupni metody doslidzhennia: analizu i syntezu; monohrafichnyi; statystychnyi; rozrakhunkovo-konstruktyvnyi, koreliatsiino-rehresiinyi. Obrobku danykh zdiisneno z vykorystanniam prohramnoho zabezpechennia Microsoft Excel. Praktychne znachennia oderzhanykh rezultativ poliahaie v tomu, shcho zastosuvannia upravlinskoho konsultuvannia dast mozhlyvist pryvatnomu pidpryiemstvu «AHROBIZNES «HAZDA» Dnipropetrovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti pratsiuvaty bilsh efektyvno, shcho pidtverdzhuietsia provedenymy rozrakhunkamy. Rezultaty roboty vprovadzheno v diialnist pryvatnoho pidpryiemstva «AHROBIZNES «HAZDA».
Upravlinskyi konsaltynh dlia udoskonalennia orhanizatsii diialnosti pidpryiemstva
Keywords: управлінське консультування; management consulting; процес здійснення консалтингової діяльності; the process of carrying out consulting activities; ефективне ведення господарства; efficient housekeeping; менеджмент; management; дослідження економічного потенціалу; studies of economic potential