Обґрунтування конструктивно-режимних параметрів виконавчих органів доїльного апарата - Сорокін, Кирило Дмитрович; Sorokin, Kyrylo (ДДАЕУ, 2022)
Обґрунтування актуальності теми дипломної роботи, відображено її мета та задачі, наведено методи досліджень. Проведено аналіз досліджень доїння корів адаптивними доїльними апаратами. У другому розділі проведено аналітичне обґрунтування конструктивно-режимних параметрів пульсатора адаптивного доїльного апарата. Представлено методику досліджень пульсатора адаптивного доїльного апарату. Проведено результати досліджень щодо визначення часу включення тактів. Представлені результати досліджень щодо визначення співвідношення тактів пульсатора. Проведено аналіз умов праці операторів машинного доїння на молочних фермах і комплексах. Проведена техніко-економічна оцінка розробки. Сформовані висновки і наведено перелік використаної літератури. Obgruntuvannia aktualnosti temy dyplomnoi roboty, vidobrazheno yii meta ta zadachi, navedeno metody doslidzhen. Provedeno analiz doslidzhen doinnia koriv adaptyvnymy doilnymy aparatamy. U druhomu rozdili provedeno analitychne obgruntuvannia konstruktyvno-rezhymnykh parametriv pulsatora adaptyvnoho doilnoho aparata. Predstavleno metodyku doslidzhen pulsatora adaptyvnoho doilnoho aparatu. Provedeno rezultaty doslidzhen shchodo vyznachennia chasu vkliuchennia taktiv. Predstavleni rezultaty doslidzhen shchodo vyznachennia spivvidnoshennia taktiv pulsatora. Provedeno analiz umov pratsi operatoriv mashynnoho doinnia na molochnykh fermakh i kompleksakh. Provedena tekhniko-ekonomichna otsinka rozrobky. Sformovani vysnovky i navedeno perelik vykorystanoi literatury.
Obgruntuvannia konstruktyvno-rezhymnykh parametriv vykonavchykh orhaniv doilnoho aparata
Keywords: доїльний апарат; doilnyi aparat; адаптивний пульсатор; adaptyvnyi pulsator; конструкція; konstruktsiia; ефективність; efektyvnist; фактор досліджень; faktor doslidzhen; параметри; parametry