Управління персоналом підприємства - Шпортюк, Наталія Леонідівна; Shportiuk, Natalia; Бурсук, Ганна Юріївна; Bursuk, Hanna (Издательский дом "Интернаука", 2017)
Немало важливим чинником в отриманні прибутку підприємства, що є кінцевою метою його роботи, є продуктивне управління персоналом. The one of very important factors in obtaining a profit company, which is the ultimate goal of his work, is the productive management of personnel.
Management by personnel of the enterprise
Немало важливим чинником в отриманні прибутку підприємства, що є кінцевою метою його роботи, є продуктивне управління персоналом. В сучасних реаліях є зрозумілим, що без розвитку, навчання персоналу, духу єдиної команди, без об’єднання всіх співробітників однією метою, без створення позитивного психологічного клімату в колективах, це зробити не можливо. Тому актуальним є правильне управління персоналом пошуки впливу на персонал з метою підвищення ефективності його роботи. У статті узагальнено теоретичні аспекти системи управління персоналом сучасного підприємства. З’ясовано основні, цілі, принципи, фактори впливу та напрями діяльності системи управління персоналом. The one of very important factors in obtaining a profit company, which is the ultimate goal of his work, is the productive management of personnel. In modern realities, it is clear that without development, training of personnel, the spirit of a single team, without combining all employees with one goal, without creating a positive psychological climate in teams, it is impossible to do this. Therefore, it is relevant to correctly manage the personnel seeking influence on staff in order to increase the efficiency of its work. The article generalizes theoretical aspects of the personnel management system of a modern enterprise. The basic, objectives, principles, factors of influence and directions of activity of the personnel management system are found out
Keywords: персонал; personnel; управління персоналом; personnel management; організація управління персоналом; organization of human resources management; система управління; management system; людські ресурси; human resources