Економічна сутність витрат виробництва - Шутько, Тетяна Ігорівна; Shutko, Tetiana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуто економічну сутність витрат виробництва. Rozghlianuto ekonomichnu sutnist vytrat vyrobnytstva
The economic essence of production costs
Keywords: витрати виробництва; vytraty vyrobnytstva; економічна сутність; ekonomichna sutnist