Дослідження процесу обтікання робочих органів потоком ґрунту - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly S.; Сobets’, A. S.; Kobec, Anatoly Stepanovich; Kobets, A.; Кобець, Олександр Миколайович; Kobets, Oleksandr; Пугач, Андрій Миколайович; Pugach, Andriy (Інститут геотехнічної механіки імені М. С. Полякова Національної академії наук України, 2012)
Початкові значення ґрунтового потоку на поверхні робочого тіла, що сприяють направленню леза зносу, встановлюються. The initial values of the soil stream on the surface of the working body, that promote directional blade wear, are established.
Research of process of soil stream flowing around of working body
Keywords: культиваторна лапа; plow; поток грунту; soil flow; абразивні частки; abrasive particles