Взаємодія триалкілфосфітів з N-алкокси-N-хлоросечовинами, N-алкокси-N-хлоробензамідами та N-алкокси-N-хлоросульфонамідами - Штамбург, Василь Георгійович; Shtamburg, Vasiliy; Клоц, Євген Олександрович; Klots, Evgen; Штамбург, Віктор Васильович; Shtamburg, Viktor; Аніщенко, Андрій Олександрович; Anishchenko, Andrey; Шишкіна, Світлана Валентинівна; Shishkina, Svitlana; Мазепа, Олександр Володимирович; Mazepa, Alexander; et al. (Національний фармацевтичний університет, 2024)
Досліджено взаємодію N-алкокси-N-хлоросечовин 1, N-алкокси-N-хлоросульфонамідів 2 та N-алкокси-N-хлоробензамідів 3 з триалкілфосфітами у середовищі етеру за кімнатної температури. Doslidzheno vzaiemodiiu N-alkoksy-N-khlorosechovyn 1, N-alkoksy-N-khlorosulfonamidiv 2 ta N-alkoksy-N-khlorobenzamidiv 3 z tryalkilfosfitamy u seredovyshchi eteru za kimnatnoi temperatury.
Vzaiemodiia tryalkilfosfitiv z N-alkoksy-N-khlorosechovynamy, N-alkoksy-N-khlorobenzamidamy ta N-alkoksy-N-khlorosulfonamidamy
Keywords: триалкілфосфіти; tryalkilfosfity; N- алкокси -N-хлоросечовини; N- alkoksy -N-khlorosechovyny; N- алкокси -N-хлоробензаміди; N- alkoksy -N-khlorobenzamidy; N- алкокси -N-хлоросульфонаміди; N- alkoksy-N-khlorosulfonamidy; нуклеофільне заміщення; nukleofilne zamishchennia