Інновації та створення умов для стартапів в аграрному виробництві - Васільєва, Леся Миколаївна; Vasilieva, Lesya; Чернецька, Ольга Віталіївна; Chernetska, Olha (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Інноваційний розвиток аграрної сфери може відбуватись за рахунок реалізації стартапів, тому дуже актуальним є створення відповідних умов для їх розробки. Підтримка різноманітних суб’єктів розробленого механізму створення умов для розробки і реалізації стартапів дозволить нівелювати негативний вплив проаналізованих чинників інноваційного розвитку галузі, забезпечить якісне інформаційне забезпечення для активного зростання рівня застосування інновацій у сільському господарстві та виведе економічний стан розвитку аграрної галузі на якісно новий рівень. Innovatsiinyi rozvytok ahrarnoi sfery mozhe vidbuvatys za rakhunok realizatsii startapiv, tomu duzhe aktualnym ye stvorennia vidpovidnykh umov dlia yikh rozrobky. Pidtrymka riznomanitnykh subiektiv rozroblenoho mekhanizmu stvorennia umov dlia rozrobky i realizatsii startapiv dozvolyt niveliuvaty nehatyvnyi vplyv proanalizovanykh chynnykiv innovatsiinoho rozvytku haluzi, zabezpechyt yakisne informatsiine zabezpechennia dlia aktyvnoho zrostannia rivnia zastosuvannia innovatsii u silskomu hospodarstvi ta vyvede ekonomichnyi stan rozvytku ahrarnoi haluzi na yakisno novyi riven.
Innovatsii ta stvorennia umov dlia startapiv v ahrarnomu vyrobnytstvi
Keywords: інноваційний розвиток стартапів; innovatsiinyi rozvytok startapiv; інноваційний розвиток; innovatsiinyi rozvytok; інновації у сільському господарстві; innovatsii u silskomu hospodarstvi