Реалізація потенціалу урожайності гібридів кукурудзи в умовах сільсько-господарського товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпро-Н» Верхньодніпровського району Дніпропетровської області - П’яник, Олександр Сергійович; P'yanyk, Olexandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Виконано порівняння урожайності гібридів кукурудзи різних оригінато-рів за два роки досліджень. Після аналізу та порівняння рівня рентабельності вирощування гібридів, зроблені практичні рекомендації виробництву, щодо впровадження нових адаптивних гібридів, які формують максимальну уро-жайність в конкретному середовищі. Vykonano porivnyannya urozhaynosti hibrydiv kukurudzy riznykh oryhinato-riv za dva roky doslidzhenʹ. Pislya analizu ta porivnyannya rivnya rentabelʹnosti vyroshchuvannya hibrydiv, zrobleni praktychni rekomendatsiyi vyrobnytstvu, shchodo vprovadzhennya novykh adaptyvnykh hibrydiv, yaki formuyutʹ maksymalʹnu uro-zhaynistʹ v konkretnomu seredovyshchi.
Realizaciya potencialu urozhajnosti gibry`div kukurudzy` v umovax sil`s`ko-gospodars`kogo tovary`stva z obmezhenoyu vidpovidal`nistyu «Dnipro-N» Verxn`odniprovs`kogo rajonu Dnipropetrovs`koyi oblasti
Keywords: кукурудза; corn; випробовування; trial; гібрид; hybrid; врожай; harvest; рентабельність; profitability