Шкідники і хвороби листя Acer tataricum L. у зелених насадженнях правобережної частини м. Дніпро - Зайцева, Ірина Арнольдівна; Zaitseva, Iryna (ПП «ПОСВІТ», 2022)
Пропонується подальше більш детальне дослідження комплексу природних ен- томофагів визначених видів шкідників для здійснення біологічного контролю за лісо- вими культурами, що зростають в умовах промислового міста. Proponuietsia podalshe bilsh detalne doslidzhennia kompleksu pryrodnykh en- tomofahiv vyznachenykh vydiv shkidnykiv dlia zdiisnennia biolohichnoho kontroliu za liso- vymy kulturamy, shcho zrostaiut v umovakh promyslovoho mista.
Pests and diseases of Acer tataricum L. leaves in green plantations on the right-bank part of Dnipro city
Keywords: клен татарський; Tatarian maple; міські насадження; urban plantations; життєвий стан; vital state; хвороби листя; leaf diseases; шкідники-філофаги; pests-phillophages