Емоційний інтелект як запорука успіху - Тішко Лілія Володимирівна, Tishko Liliya Volodymyrivna (European Conference, 2021)
Аналізується залежність між інтелектом та життєвим успіхом людини. Описуються емоційні складники, що формують долю людини. Пояснюється чому емоції, а також уміння розуміти і співпереживати допомагають людям краще реалізовуватися у житті. Зосереджується увага на тому, як в собі розвинути навички емоційного лідерства.The relationship between intelligence and human success is analyzed. Describes the emotional components that shape a person’s destiny. Explains why emotions as well as the ability to understand and empathize help people to be better realized in life. Focuses on how to develop emotional leadership skills.
Emotional Intelligence as a Quarantee of Succes
Keywords: емоційний інтелект; еmotional intelligence; успіх; success; емоції; emotions; мотивація; motivation; емпатія; empathy