Особливості нормативного регулювання обліку праці та її оплати - Якубенко, Юлія Леонідівна; Yakubenko, Yuliia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Розглянуті особливості нормативного регулювання обліку праці та її оплати. Rozghlianuti osoblyvosti normatyvnoho rehuliuvannia obliku pratsi ta yii oplaty.
Osoblyvosti normatyvnoho rehuliuvannia obliku pratsi ta yii oplaty
Keywords: облік праці; oblik pratsi; нормативне регулювання; normatyvne rehuliuvannia; особливості; osoblyvosti