Забезпечення довговічності клапанно-золотникових гідророзподільників конструктивно-технологічними методами - Тіщенко, Валерій Володимирович; Tishchenko, Valerii Volodymyrovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Робота вміщує шість розділів. Питання надійності клапанно-золотникових вузлів гідророзподільників та аналіз матеріалів по їх відмовам проводиться в першому розділі. В другому обґрунтовується технологічна пристосованість розподільника до відновлення працездатності. В третьому розділі розроблюються методики та експериментальна установка для проведення експериментальних досліджень. Результати лабораторних досліджень та їх аналіз представлено в четвертому розділі. Охорона праці в умовах виробництва розглядається в п’ятому розділі. Економічна оцінка реалізації технологічного процесу наводиться в шостому розділі. Robota vmishchuie shist rozdiliv. Pytannia nadiinosti klapanno-zolotnykovykh vuzliv hidrorozpodilnykiv ta analiz materialiv po yikh vidmovam provodytsia v pershomu rozdili. V druhomu obgruntovuietsia tekhnolohichna prystosovanist rozpodilnyka do vidnovlennia pratsezdatnosti. V tretomu rozdili rozrobliuiutsia metodyky ta eksperymentalna ustanovka dlia provedennia eksperymentalnykh doslidzhen. Rezultaty laboratornykh doslidzhen ta yikh analiz predstavleno v chetvertomu rozdili. Okhorona pratsi v umovakh vyrobnytstva rozghliadaietsia v piatomu rozdili. Ekonomichna otsinka realizatsii tekhnolohichnoho protsesu navodytsia v shostomu rozdili.
Zabezpechennia dovhovichnosti klapanno-zolotnykovykh hidrorozpodilnykiv konstruktyvno-tekhnolohichnymy metodamy
Keywords: ремонт; remont; гідравлічний розподільник; hidravlichnyi rozpodilnyk; клапанно-золотникові вузли; klapanno-zolotnykovi vuzly; технологічна придатність; tekhnolohichna prydatnist; працездатність; pratsezdatnist; технологія; tekhnolohiia; структурний параметр; strukturnyi parametr; ресурс; resurs; зносостійкість; znosostiikist