Особливості кооперативного навчання німецької мови студентів аграрних закладів вищої освіти - Піддубцева, Ольга Ігорівна; Piddubtseva, Olga (Сумський державний університет, 2020)
В статті розглянуто особливості кооперативного навчання німецької мови в аграрних закладах вищої освіти. Запропоновані основні методи кооперативного навчання. The article describes features of German cooperative learning of agricultural higher education institutions` students. The basic methods of cooperative learning are offered.
Features of German cooperative learning of agricultural higher education institutions` students
Keywords: кооперативне навчання; cooperative learning; метод «Мозаїка»; Jigsaw technique; німецька мова; German; аграрна освіта; agricultural higher education