Наукові праці вчених Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету 1922–2014 рр. - Братчик, Антоніна Григорівна; Bratchyk, Antonina; Кобець, Наталія Володимирівна; Kobets, Natalya; Бущук, Світлана Степанівна; Bushchuk, Svitlana (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2015)
Бібліографічний покажчик наукових праць вчених Дніпропетровського державного аграрно-економічного університету відображає внесок науково-педагогічних працівників в аграрну науку та розвиток аграрної освіти за весь період діяльності навчального закладу.The bibliographic index of scientific works of scientists of Dnipropetrovsk State Agrarian and Economic University reflects the contribution of scientific and pedagogical workers to agrarian science and development of agrarian education for the whole period of activity of the educational institution.
Scientific works of scientists of Dnepropetrovsk State Agrarian and Economic University 1922–2014
Keywords: сільськогосподарська наука; agricultural science; ветеринарія; veterinary medicine; сільськогосподарські машини; agricultural machinery; переробка відходів сільського господарства; processing of agricultural waste