Підвищення показників машиновикористання методами цифрового землеробства - Бабай, Роман Борисович; Babai, Roman Borysovych (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
В роботі проаналізовано показники машиновикористання в сучасно-му аграрному виробництві, функції програм та обладнання для цифрового землеробства. Розраховано ефективність використання телематичних сис-тем. Створено карту задач на проведення диференційованого обробітку ґрунту. V roboti proanalizovano pokaznyky mashynovykorystannia v suchasno-mu ahrarnomu vyrobnytstvi, funktsii prohram ta obladnannia dlia tsyfrovoho zemlerobstva. Rozrakhovano efektyvnist vykorystannia telematychnykh sys-tem. Stvoreno kartu zadach na provedennia dyferentsiiovanoho obrobitku gruntu.
Pidvyshchennia pokaznykiv mashynovykorystannia metodamy tsyfrovoho zemlerobstva
Keywords: використання телематичних систем; vykorystannia telematychnykh system; машиновикористання; mashynovykorystannia; диференційований обробіток ґрунту; dyferentsiiovanyi obrobitok gruntu; цифрове землеробство; tsyfrove zemlerobstvo