Технологічні особливості вирощування курчат-бройлерів в Приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер» Камʼянського району Дніпропетровської області - Лиша, Наталія Сергіївна; Lysha, Nataliia Serhiivna (Дніпровський ДАЕУ, 2024)
Метою роботи було встановлення технологічних особливостей вирощування курчат-бройлерів за використання в раціонах годівлі молодняку віком 14-42 діб кормового підкислювала «СК ПРО» як добавки, що зумовлює інтенсивне зростання птиці, підвищення рівня накопичення живої маси та збільшення економічного прибутку по галузі в цілому. Metoiu roboty bulo vstanovlennia tekhnolohichnykh osoblyvostei vyroshchuvannia kurchat-broileriv za vykorystannia v ratsionakh hodivli molodniaku vikom 14-42 dib kormovoho pidkysliuvala «SK PRO» yak dobavky, shcho zumovliuie intensyvne zrostannia ptytsi, pidvyshchennia rivnia nakopychennia zhyvoi masy ta zbilshennia ekonomichnoho prybutku po haluzi v tsilomu.
Tekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia kurchat-broileriv v Pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Oril-Lider» Kamʼianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: вирощування курчат-бройлерів; vyroshchuvannia kurchat-broileriv; зростання птиці; zrostannia ptytsi; птахівництво; ptakhivnytstvo