Агробіологічні основи застосування і вплив на урожайність і якість зерна ячменю ярого в умовах Степу - Пашова, Валентина Трифонівна; Pashova, Valentina; Черних, Свiтлана Анатоліївна; Chernykh, Svetlana; Лемішко, Світлана Миколаївна; Lemishko, Svіtlana (Національна академія аграрних наук України Полтавська державна сільськогосподарська дослідна станція імені М.І. Вавилова Інституту свинарства і агропромислового виробництва Національний університет біоресурсів і природокористування Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК, 2019)
В умовах застосування інноваційних енергоощадних технологій вирощування ячменю ярого та інтенсифікації і спеціалізації аграрного виробництва серед заходів, що гарантують збільшення виробництва продукції землеробства, все більшого значення набуває застосування біопрепаратів АКМ, Денфес С, Деймос, Антистрес в різні сторки і способи, що позитивно впливало на ріст і розвиток рослин і сприяло удосконаленню технології вирощування ячменю ярого. With the use of innovative energy-saving technologies for growing barley and the intensification and specialization of agrarian production among the measures that guarantee the increase in production of agricultural products, the use of biomaterials AKM, Denfes C, Deimos, Antistress in different stages and methods that have had a positive effect on growth and the development of plants and contributed to the improvement of the technology of growing barley .
Agrobiological bases of application and influence on yield and quality of barley grain in the conditions of the steppe
Keywords: біопрепарати; Biopreparats; нестійке зволоження; unstable moisture; якісні показники зерна; quality indicators of grain; структура врожаю; crop structure