Удосконалення підходів до розробки та реалізації програм у сфері державної молодіжної політики - Блиндюк, Ольга Едуардівна; Blyndiuk, Olha (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Теоретичні висновки та практичні рекомендації роботи спрямовані на забезпечення підвищення результативності і ефективності програм у сфері державної молодіжної політики на регіональному рівні, покращення умов соціального становлення та розвитку молоді. Результати дослідження можуть бути використані у практичній діяльності місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування. Teoretychni vysnovky ta praktychni rekomendatsii roboty spriamovani na zabezpechennia pidvyshchennia rezultatyvnosti i efektyvnosti prohram u sferi derzhavnoi molodizhnoi polityky na rehionalnomu rivni, pokrashchennia umov sotsialnoho stanovlennia ta rozvytku molodi. Rezultaty doslidzhennia mozhut buty vykorystani u praktychnii diialnosti mistsevykh orhaniv vykonavchoi vlady, orhaniv mistsevoho samovriaduvannia.
Udoskonalennia pidkhodiv do rozrobky ta realizatsii prohram u sferi derzhavnoi molodizhnoi polityky
Keywords: державна молодіжна політика; public youth policy; регіональні програми; regional programs; органи виконавчої влади; executive bodies; органи місцевого самоврядування; organs of local self-government; молодь; young people; гуманітарний розвиток; humanitarian development