Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна - Сур, Катерина Павлівна; Sur, Kateryna (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Метою роботи є розробка рецептури кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва кексів, кокосове борошно, фундучне борошно, кероб і стевія.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, kokosove boroshno, funduchne boroshno, kerob i steviia.
Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshna
Keywords: кекс; keks; безглютеновий кекс; bezghliutenovyi keks; кероб; kerob; журавлина; zhuravlyna; стевія; steviia; кокосове борошно; kokosove boroshno; фундукове борошно; fundukove boroshno