Pedagogical communication between teachers and students - Stukalo, Olena; Стукало, Олена Анатоліївна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
The work examines the peculiarities of pedagogical communication between teachers and students. У роботі розглянуто особливості педагогічного спілкування між викладачами і студентами.
Педагогічне спілкування між викладачами і студентами
Keywords: Pedagogical communication; педагогічне спілкування; professional communication; професійне спілкування; teacher; викладач; student; студент