Удосконалення системи формування облікової інформації в процесі управління підприємством - Петрова, Дар’я Андріївна; Petrova, Daria (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єктом дослідження є процес формування облікової інформації в процесі управління підприємством. Предметом дослідження є сукупність теоретико-методичних та практичних підходів щодо удосконалення системи формування облікової інформації в процесі управління підприємством. Метою кваліфікаційної роботи є теорія, практика та напрями удосконалення системи формування облікової інформації в процесі управління підприємством. Obiektom doslidzhennia ye protses formuvannia oblikovoi informatsii v protsesi upravlinnia pidpryiemstvom. Predmetom doslidzhennia ye sukupnist teoretyko-metodychnykh ta praktychnykh pidkhodiv shchodo udoskonalennia systemy formuvannia oblikovoi informatsii v protsesi upravlinnia pidpryiemstvom. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye teoriia, praktyka ta napriamy udoskonalennia systemy formuvannia oblikovoi informatsii v protsesi upravlinnia pidpryiemstvom.
Udoskonalennia systemy formuvannia oblikovoi informatsii v protsesi upravlinnia pidpryiemstvom
Keywords: аналіз; analysis; вдосконалення; improvement; облік; accounting; облікова інформація; accounting information; підприємство; enterprise; управління; management