Реконструкція шинного сервісу з розробкою стенду для дефектації шин - НЕЛЬГА, Святослав Віталійович; NELHA, Sviatoslav Vitaliiovych (Дніпровський державний аграрно–економічний університет, 2024)
Технічне обслуговування та ремонт транспортних засобів повинні бути пріоритетними напрямками в технологічному процесі при проектуванні та модернізації підприємств автомобільного транспорту ВТБ.1. Автоматизація та механізація робіт у цій сфері не лише покращують умови праці і підвищують безпеку, але й, що найважливіше, значно сприяють підвищенню продуктивності праці. Це має особливе значення в умовах нестачі робочої сили. Tekhnichne obsluhovuvannia ta remont transportnykh zasobiv povynni buty priorytetnymy napriamkamy v tekhnolohichnomu protsesi pry proektuvanni ta modernizatsii pidpryiemstv avtomobilnoho transportu VTB.1. Avtomatyzatsiia ta mekhanizatsiia robit u tsii sferi ne lyshe pokrashchuiut umovy pratsi i pidvyshchuiut bezpeku, ale y, shcho naivazhlyvishe, znachno spryiaiut pidvyshchenniu produktyvnosti pratsi. Tse maie osoblyve znachennia v umovakh nestachi robochoi syly.
Rekonstruktsiia shynnoho servisu z rozrobkoiu stendu dlia defektatsii shyn
Keywords: шиномонтаж; shynomontazh; вулканізація; vulkanizatsiia; шина; shyna; колесо; koleso; трудомісткість; trudomistkist