Phytovariety and interspecific connecting in ecosystems of Steppe Pridniprov'ya - Lisovets, Оlena; Лісовець, Олена Іванівна (International Science Group, 2021)
Розглянута фіторізноманітність та міжвидова сполучність в екосистемах Степового Придніпров’я. Rozghlianuta fitoriznomanitnist ta mizhvydova spoluchnist v ekosystemakh Stepovoho Prydniprovia.
Фіторізноманітність та міжвидова сполучність в екосистемах Степового Придніпров’я
Keywords: phytodiversity; фіторізноманіття; Steppe Pridniprov'ya; Степове Придніпров’я; interspecific connecting; міжвидова сполучність; grass cover; трав’яний покрив