Санітарно мікробіологічна обробка за використанням Bacillus spp. - Боровик, Ірина Володимирівна; Borovic, Irina; Borovik, Irina; Borovik, I.; Borovik, I. V.; Borovuk, I. V.; Borovik, Iryna; Borovyk, I. V. (Дніпровський ДАЕУ, 2023)
Використання суміші з дослідних культур пробіотиків Bacillus spp. дозволяє замістити патогенну флору та колонізувати поверхню з метою недопущення розповсюдження збудників харчових токсикоінфекцій. Vykorystannia sumishi z doslidnykh kultur probiotykiv Bacillus spp. dozvoliaie zamistyty patohennu floru ta kolonizuvaty poverkhniu z metoiu nedopushchennia rozpovsiudzhennia zbudnykiv kharchovykh toksykoinfektsii.
Sanitarno mikrobiolohichna obrobka za vykorystanniam Bacillus spp.
Боровик Ірина Володимирівна https://orcid.org/0000-0001-5958-8396
Keywords: Bacillus spp.; Bacillus spp.; токсикоінфекції; toksykoinfektsii; мікроорганізми; mikroorhanizmy; дезінфекція; dezinfektsiia