Удосконалення логістичного управління ресурсним забезпеченням аграрного підприємства в умовах економічної нестабільності - Дорошенко, Денис Миколайович; Doroshenko, Denys Mykolaiovych (Дніпровський ДАЕУ, 2026)
Метою кваліфікаційної роботи є дослідження сучасного стану логістичного управління ресурсним забезпеченням ТОВ «Агро-Світ» та розробка практичних рекомендацій щодо його удосконалення в умовах економічної нестабільності. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye doslidzhennia suchasnoho stanu lohistychnoho upravlinnia resursnym zabezpechenniam TOV «Ahro-Svit» ta rozrobka praktychnykh rekomendatsii shchodo yoho udoskonalennia v umovakh ekonomichnoi nestabilnosti.
Udoskonalennia lohistychnoho upravlinnia resursnym zabezpechenniam ahrarnoho pidpryiemstva v umovakh ekonomichnoi nestabilnosti
Keywords: логістичне управління; lohistychne upravlinnia; ресурсне забезпечення; resursne zabezpechennia; аграрні підприємства; ahrarni pidpryiemstva