Study of the strength characteristics of composites based on polyarylate - Chigvintseva, Olga; Чигвінцева, Ольга Павлівна; Petrushina, Galina; Петрушина, Галина Олександрівна (Львівський політехнічний національний університет, 2020)
The strength characteristics of polyarylate-based composites have been studied. In general, the research results shows us that reinforcing of the complex polyester by discrete chemical polyarylate fibers provides the exceeding of its strength capacities by an average of 24-35%. Вивчені міцнісні характеристики композитів на основі поліарилату. Загалом, результати досліджень показують, що армування складного поліефіру дискретними хімічними поліарилатними волокнами забезпечує збільшення його міцнісних властивостей в середньому на 24-35%.
Вивчення міцнісних характеристик композитів на основі поліарил
Keywords: composites; композити; polyarylate; поліарилат; strength characteristics; міцнісні характеристики; aromatic polyester; ароматичний поліестер