Grammar-translation method as a main method of teaching foreign languages in higher educational institutions - Kazakevych, Olena; Казакевич, Олена Ігорівна (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2019)
Grammar-translation method is studied in the article. У роботі доcліджується граматико-перекладний метод як головний метод викладання іноземних мов у ВНЗ.
Граматико-перекладний метод як провідний метод викладання іноземних мов у ВНЗ
Keywords: grammar-translation method; граматико-перекладний метод; teaching foreign languages; викладання іноземних мов; higher educational institution; ВНЗ