Вплив використання біопрепарату біоентомофагу Encarsia formosa на урожайність огірка в умовах тепличного господарства “Дніпро” Дніпровського району Дніпропетровської області - Галічій; Денис Володимирович; Halichii; Denys Volodymyrovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
Метою досліджень було проаналізувати ефективність використання біологічного методу захисту рослин з використанням біоагента Encarsia formosa на гібриді огірка в умовах закритого ґрунту, який забезпечить екологічність, збільшення урожайності та економічної ефективності вирощування культури. Metoiu doslidzhen bulo proanalizuvaty efektyvnist vykorystannia biolohichnoho metodu zakhystu roslyn z vykorystanniam bioahenta Encarsia formosa na hibrydi ohirka v umovakh zakrytoho gruntu, yakyi zabezpechyt ekolohichnist, zbilshennia urozhainosti ta ekonomichnoi efektyvnosti vyroshchuvannia kultury.
Vplyv vykorystannia biopreparatu bioentomofahu Encarsia formosa na urozhainist ohirka v umovakh teplychnoho hospodarstva “Dnipro” Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: огірок; ohirok; гібрид; hibryd; енкарзія; enkarziia; біологічний захист; biolohichnyi zakhyst; урожайність; urozhainist; товарність; tovarnist