Вплив гібридного складу та регуляторів росту на формування врожайності соняшнику в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Хутірське» Дніпровського району Дніпропетровської області - Павлюк, Ірина Русланівна; Pavlyuk, Irina (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Мета роботи – виявити кращі по врожайності гібриди соняшнику для вирощування в господарстві та підібрати для них рістрегулятор. Мeta roboty – vyyavyty krashchi po vrozhaynosti hibrydy sonyashnyku dlya vyroshchuvannya v hospodarstvi ta pidibraty dlya nykh ristrehulyator.
Vplyv hibrydnoho skladu ta rehulyatoriv rostu na formuvannya vrozhaynosti sonyashnyku v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Khutirsʹke» Dniprovsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: насіння олійних культур; oil seed; сорт; sort; гібриди соняшнику; sunflower hybrids