Застосування інструмента 3D-MAPS для просторово-географічної візуалізації даних - Дмитрієва, Вікторія Анатоліївна; Dmytriieva, Viktoriia; Захарчук, Єлісєй; Zakharchuk, Yelisiei (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2020)
Для візуального представлення інформації застосовують різні технології, серед яких не останнє місце займає просторово-географічна презентація даних з інфографікою. Такі інструменти можна використовувати як в навчальному процесі, так і в наукових дослідженнях. Dlia vizualnoho predstavlennia informatsii zastosovuiut rizni tekhnolohii, sered yakykh ne ostannie mistse zaimaie prostorovo-heohrafichna prezentatsiia danykh z infohrafikoiu. Taki instrumenty mozhna vykorystovuvaty yak v navchalnomu protsesi, tak i v naukovykh doslidzhenniakh.
Zastosuvannia instrumenta 3D-MAPS dlia prostorovo-heohrafichnoi vizualizatsii danykh
Keywords: інструмент 3D-MAPS; instrument 3D-MAPS; застосування; zastosuvannia; візуалізація даних; vizualizatsiia danykh