Удосконалення процесу механізації захисту рослин з розробкою малогабаритного обприскувача до мотоблоку - Комісаров, Сергій Сергійович; Komisarov, Serhii (ДДАЕУ, 2023)
Проведено аналіз існуючих способів внесення пестицидів на дослідних ділянках Розділи пояснювальної записки містять аналіз технічних засобів та способів внесення пестицидів, обґрунтування схеми обприскувача та його основних параметрів. Виконано необхідні технічні і технологічні розрахунки, розроблено заходи по охороні праці, обґрунтовано економічні показники проекту. Provedeno analiz isnuiuchykh sposobiv vnesennia pestytsydiv na doslidnykh diliankakh Rozdily poiasniuvalnoi zapysky mistiat analiz tekhnichnykh zasobiv ta sposobiv vnesennia pestytsydiv, obgruntuvannia skhemy obpryskuvacha ta yoho osnovnykh parametriv. Vykonano neobkhidni tekhnichni i tekhnolohichni rozrakhunky, rozrobleno zakhody po okhoroni pratsi, obgruntovano ekonomichni pokaznyky proektu.
Udoskonalennia protsesu mekhanizatsii zakhystu roslyn z rozrobkoiu malohabarytnoho obpryskuvacha do motobloku
Keywords: пестициди; pestytsydy; малогабаритний обприскувач; malohabarytnyi obpryskuvach; розпилювач; rozpyliuvach