Перспективи удосконалення управління персоналом в органах державної влади у контексті сучасних тенденцій розвитку публічного управління - Сичова, Маріна Олексіївна; Sychova, Marina; Щербина, К.; Shcherbyna, K. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Умови, що структурують дії служби управління персоналу, стосуються її якісної організації, професіоналізму кадрів служби, достатності технічного забезпечення та ресурсів на реалізацію державної політики з питань управління персоналом у державних органах влади. Організаційна структура служби управління персоналом – це сукупність взаємопов’язаних підрозділів і посадових осіб. Umovy, shcho strukturuiut dii sluzhby upravlinnia personalu, stosuiutsia yii yakisnoi orhanizatsii, profesionalizmu kadriv sluzhby, dostatnosti tekhnichnoho zabezpechennia ta resursiv na realizatsiiu derzhavnoi polityky z pytan upravlinnia personalom u derzhavnykh orhanakh vlady. Orhanizatsiina struktura sluzhby upravlinnia personalom – tse sukupnist vzaiemopoviazanykh pidrozdiliv i posadovykh osib.
Perspektyvy udoskonalennia upravlinnia personalom v orhanakh derzhavnoi vlady u konteksti suchasnykh tendentsii rozvytku publichnoho upravlinnia
Keywords: органи державної влади; orhany derzhavnoi vlady; удосконалення управління персоналом; udoskonalennia upravlinnia personalom; розвиток публічного управління; rozvytok publichnoho upravlinnia