Удосконалення системи управління операційними витратами підприємств - Гуржій, Владислав Валентинович; Hurzhii, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2023)
Здійснення операційних витрат є необхідною вимогою для господарських операцій. Величина витрат має істотний вплив на структуру фінансового результату і одночасно є основою для оцінки діяльності підприємства. Тому виважене та продумане вирішення проблем, пов’язаних з контролем витрат на підприємстві, забезпечить високий рівень ефективності його діяльності. Zdiisnennia operatsiinykh vytrat ye neobkhidnoiu vymohoiu dlia hospodarskykh operatsii. Velychyna vytrat maie istotnyi vplyv na strukturu finansovoho rezultatu i odnochasno ye osnovoiu dlia otsinky diialnosti pidpryiemstva. Tomu vyvazhene ta produmane vyrishennia problem, poviazanykh z kontrolem vytrat na pidpryiemstvi, zabezpechyt vysokyi riven efektyvnosti yoho diialnosti.
Udoskonalennia systemy upravlinnia operatsiinymy vytratamy pidpryiemstv
Keywords: підприємства; pidpryiemstva; управління операційними витратами; upravlinnia operatsiinymy vytratamy; удосконалення системи; udoskonalennia systemy