Удосконалення маркетингу послуг промислового підприємства - Цимбал, Олександр Іванович; Tsymbal, Oleksandr (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт дослідження: маркетингова діяльність у сфері послуг промислового підприємства. Предмет дослідження: інструменти, методи та процеси маркетингу послуг, які використовуються ТОВ «АРК». Метою кваліфікаційної роботи є розробка рекомендацій щодо вдосконалення маркетингу послуг промислового підприємства на прикладі ТОВ «АРК» для підвищення його конкурентоспроможності та ефективності діяльності. Obiekt doslidzhennia: marketynhova diialnist u sferi posluh promyslovoho pidpryiemstva. Predmet doslidzhennia: instrumenty, metody ta protsesy marketynhu posluh, yaki vykorystovuiutsia TOV «ARK». Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye rozrobka rekomendatsii shchodo vdoskonalennia marketynhu posluh promyslovoho pidpryiemstva na prykladi TOV «ARK» dlia pidvyshchennia yoho konkurentospromozhnosti ta efektyvnosti diialnosti.
Udoskonalennia marketynhu posluh promyslovoho pidpryiemstva
Keywords: маркетинг послуг; marketynh posluh; товарне пропонування; tovarne proponuvannia; ринок послуг; rynok posluh; маркетингова стратегія; marketynhova stratehiia; стратегічні переваги; stratehichni perevahy; каршерінг; karsherinh; проект; proekt; окупність; okupnist