Інноваційна і підприємницька функції на етапі реформування системи освіти в державі - Кобець, Анатолій Степанович; Kobets, Anatoly S.; Сobets’, A. S.; Kobets, Anatoly Stepanovich; Kobeс, A. (Чорноморський державний університет ім.Петра Могили, 2011)
Визначено інноваційну та підприємницьку функції на етапі реформування системи освіти в отриманні нового імпульсу для розвитку. Обгрунтовано зміни акцентів у державному управлінні освітньою сферою. Innovative and enterprise functions are certain on the stage of reformation of the system of education in the receipt of a new impulse for development. The changes of accents are grounded in state administration by an educational sphere.
Innovative and entrepreneurial functions at the stage of reforming the education system in the country
Keywords: вища освіта; higher education; державна освітня політика; public education policy; модернізація; modernization; регулюючий інструментарій; regulatory tools