Вплив стимуляторів росту рослин на зернову продуктивність ячменю ярого в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Агросфера» Павлоградського району Дніпропетровської області - Стукан, Владислав Сергійович; Stukan, Vladyslav (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
У роботі наведені результати експериментальних досліджень з сортом ячменю ярого Аграрій. Відмічено, що ріст стимулюючих речовин збільшувало висоту рослин, збільшувало площу листкової поверхні з 1 га. Найвищі показники врожайності забезпечило вирощування сорту Аграрій при передпосівній обробці насіння ріст стимулюючими препаратами Біокомплекс АТ та Байкал ЕМ.. U roboti navedeni rezulʹtaty eksperymentalʹnykh doslidzhenʹ z sortom yachmenyu yaroho Ahrariy. Vidmicheno, shcho rist stymulyuyuchykh rechovyn zbilʹshuvalo vysotu roslyn, zbilʹshuvalo ploshchu lystkovoyi poverkhni z 1 ha. Nayvyshchi pokaznyky vrozhaynosti zabezpechylo vyroshchuvannya sortu Ahrariy pry peredposivniy obrobtsi nasinnya rist stymulyuyuchymy preparatamy Biokompleks AT ta Baykal EM..
Vplyv stymulyatoriv rostu roslyn na zernovu produktyvnistʹ yachmenyu yaroho v umovakh tovarystva z obmezhenoyu vidpovidalʹnistyu «Ahrosfera» Pavlohradsʹkoho rayonu Dnipropetrovsʹkoyi oblasti
Keywords: ячмінь ярий; spring barley; сорт; variety; стимулятор росту рослин; plant growth stimulator; строк сівби; sowing period; фази вегетації; vegetation phases; структура урожаю; yield structure