Information Technologies Implementation for Creative Entrepreneurship and Innovations Development in Ukraine - Moiseienko, I.; Моісеєнко, І.; Dronyuk, I.; Дронюк, І.; Vasylchak, S.; Васильчак, С.; Kravchenko, Mykola; Кравченко, Микола Володимирович; Petrynyak, U.; Петриняк, У. (Link springer, 2022)
В статті розглянуте впровадження інформаційних технологій для розвитку креативного підприємництва та інновацій в Україні. V statti rozghlianute vprovadzhennia informatsiinykh tekhnolohii dlia rozvytku kreatyvnoho pidpryiemnytstva ta innovatsii v Ukraini.
Впровадження інформаційних технологій для розвитку креативного підприємництва та інновацій в Україні
Keywords: development of creative entrepreneurship; розвиток креативного підприємництва; innovations in Ukraine; інновації в Україні; implementation of information technologies; впровадження інформаційних технологій