Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів - Литвинова, Вікторія Володимирівна; Lytvynova, Viktoriia (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Метою роботи є обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатів.Metoiu roboty ye obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ.
Obgruntuvannia vykorystannia boroshna bobovykh kultur pry vyrobnytstvi miasnykh rublenykh napivfabrykativ
Keywords: м’ясні рублені напівфабрикати; miasni rubleni napivfabrykaty; м’ясо-рослинні фарші; miaso-roslynni farshi; бобові культури; bobovi kultury; борошно горохове; boroshno horokhove; борошно нутове; boroshno nutove; борошно соєве; boroshno soieve; водоутримуюча здатність; vodoutrymuiucha zdatnist