Ефективность використання основних засобів при ековиробництві в аграрній сфері - Катан, Людмила Ігорівна; Katan, Lyudmyla; Колеснік, В. Я.; Kolesnik, V. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, ТОВ `ДКС Центр`, 2010)
У даній статті розглянуто питання актуальності ековиробництва на Україні та за кордоном; інтеграцію України у новий економічний простір європейських країн; ринок органічної продукції аграрної сфери; висвітлено питання наявності, відповідності та ефективності використання основних засобів у даному напрямі сільського господарства. In this article discusses the relevance of organic production in Ukraine and abroad, Ukraine"s integration into the new economy of European countries — market organic agriculture products. As well as the issues of availability, suitability and efficiency of fixed assets in this area of agriculture.
Efektyvnistʹ vykorystannya osnovnykh zasobiv pry eko vyrobnytstvo v ahrarniy sferi
Keywords: ековиробництво; organic production; інтеграція; integration; аграрна сфера; agricultural field; сертифікація; certification; основні засоби; fixed assets; машино-тракторний парк; machine-tractor park