Організаційне та методичне забезпечення виконання дипломних робіт з обліку і оподаткуваннядля здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня за освітньо-професійною програмою «Облік і оподаткування» спеціальності 071 «Облік і оподаткування» галузі знань 07 «Управління та адміністрування» - Приходько, Ігор Павлович; Prykhodko, Ihor; Павлова, Галина Євгеніївна; Pavlova, Halyna; Васільєва, Леся Миколаївна; Vasilieva, Lesia; Губарик, Ольга Миколаївна; Чернецька, Ольга Віталіївна; Chernetska, Olha; Погорєлова, Тетяна Павлівна; Pohorielova, Tetiana; Юрченко, Сергій Васильович; et al. (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2022)
В навчальному посібнику викладений матеріал акцентовано на ключових складових підготовки дипломних робіт здобувачами освітнього ступеня «Магістр» закладів вищої освіти аграрного профілю. Важливим аспектом посібника є детальна аргументація основоположних елементів методичного забезпечення виконання розділів дипломної роботи, що сприятиме систематизації досліджень, виконуваних здобувачами. Слід наголосити, що посібник вигідно відрізняється наведеними детальними прикладами виконаних дипломних робіт, що налічують розподіл інформації на структурні елементи з відповідними коментарями авторів щодо вимог по узагальненню отриманих результатів досліджень. Навчальний посібник розрахований на здобувачів, викладачів економічних ВНЗ та факультетів, а також широкого загалу спеціалістів з обліку і оподаткування аграрного сектору економіки України. V navchalnomu posibnyku vykladenyi material aktsentovano na kliuchovykh skladovykh pidhotovky dyplomnykh robit zdobuvachamy osvitnoho stupenia «Mahistr» zakladiv vyshchoi osvity ahrarnoho profiliu. Vazhlyvym aspektom posibnyka ye detalna arhumentatsiia osnovopolozhnykh elementiv metodychnoho zabezpechennia vykonannia rozdiliv dyplomnoi roboty, shcho spryiatyme systematyzatsii doslidzhen, vykonuvanykh zdobuvachamy. Slid naholosyty, shcho posibnyk vyhidno vidrizniaietsia navedenymy detalnymy prykladamy vykonanykh dyplomnykh robit, shcho nalichuiut rozpodil informatsii na strukturni elementy z vidpovidnymy komentariamy avtoriv shchodo vymoh po uzahalnenniu otrymanykh rezultativ doslidzhen. Navchalnyi posibnyk rozrakhovanyi na zdobuvachiv, vykladachiv ekonomichnykh VNZ ta fakultetiv, a takozh shyrokoho zahalu spetsialistiv z obliku i opodatkuvannia ahrarnoho sektoru ekonomiky Ukrainy.
ORHANIZATsIINE TA METODYChNE ZABEZPEChENNIA VYKONANNIA DYPLOMNYKh ROBIT Z OBLIKU I OPODATKUVANNIA dlia zdobuvachiv vyshchoi osvity druhoho (mahisterskoho) rivnia za osvitno-profesiinoiu prohramoiu «Oblik i opodatkuvannia» spetsialnosti 071 «Oblik i opodatkuvannia» haluzi znan 07 «Upravlinnia ta administruvannia»
Keywords: детальна аргументація основоположних елементів методичного забезпечення; detalna arhumentatsiia osnovopolozhnykh elementiv metodychnoho zabezpechennia; систематизація досліджень; systematyzatsiia doslidzhen; приклади виконаних дипломних робіт; pryklady vykonanykh dyplomnykh robit; розподіл інформації на структурні елементи; rozpodil informatsii na strukturni elementy; вимоги по узагальненню отриманих результатів досліджень; vymohy po uzahalnenniu otrymanykh rezultativ doslidzhen