Концептуальні засади визначення оптимального співвідношення використання власних і орендованих земель в аграрному виробництві - Мельник, Леся Леонідівна; Melʹnyk, Lesya (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2009)
Досліджено економічний потенціал використання власної й орендованої землі, проблеми оренди землі. Визначено критерії їх раціонального співвідношення.The economic potential of use of own and rented ground, problem of last is investigated. Criteria of their rational parity are certain.
Conceptual principles for determining the optimal ratio of own and leased land use in agricultural production
Keywords: земельна реформа; land reform; земельна частка (пай); land share; земельні відносини; land relations