Вплив біологічно активних речовин гумінової природи на фізіологічний стан котів з синдромом хронічної ниркової недостатності в умовах ветеринарної клініки «Айболітна» фізичної особи-підприємця «Капакли К. С.» міста Дніпро - Саян, В. А.; Saian, V. A. (Дніпровський ДАЕУ, 2022)
Метою дослідження було з’ясувати вплив біологічно активних речовин гумінової природи на фізіологічні показники кішок з 2 стадією хронічної ниркової недостатності; встановити клініко-лабораторні зміни після наданого лікування за ХНН у котів. Metoiu doslidzhennia bulo ziasuvaty vplyv biolohichno aktyvnykh rechovyn huminovoi pryrody na fiziolohichni pokaznyky kishok z 2 stadiieiu khronichnoi nyrkovoi nedostatnosti; vstanovyty kliniko-laboratorni zminy pislia nadanoho likuvannia za KhNN u kotiv.
Vplyv biolohichno aktyvnykh rechovyn huminovoi pryrody na fiziolohichnyi stan kotiv z syndromom khronichnoi nyrkovoi nedostatnosti v umovakh veterynarnoi kliniky «Aibolitna» fizychnoi osoby-pidpryiemtsia «Kapakly K. S.» mista Dnipro
Keywords: хвороби котів; khvoroby kotiv; хронічна ниркова недостатність; khronichna nyrkova nedostatnist; біологічно активні речовини гумінової природи; biolohichno aktyvni rechovyny huminovoi pryrody