Travelling as a great way to learn English - Kazakevych, Olena; Казакевич, Олена Ігорівна; Sirenko, David; Сіренко, Давід Євгенович (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2025)
The article is devoted to learning English while travelling Тези присвячено вивченню англійської мови під час подорожей.
Подорож як чудовий спосіб вивчення англійської
Keywords: ways to learn English; вивчення англійської; learning English; викладання англійської; language education; мовна освіта