Вплив елементів технології вирощування сортів пшениці озимої на її врожайність в умовах фермерського господарства «ОЛІМП АГРО» Кам’янського району Дніпропетровської області - Банковський, Ігор Олегович; Bankovskyi, Ihor Olehovych (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2024)
Об’єкт вивчення. Процес формування продуктивності сортів пшениці озимої. Предмет дослідження. Сорти пшениці озимої Комерційна, МІП одеська, Подолянка, Мудрість одеська. Методи дослідження. Методична частина експерименту базувалася на теорії багатофакторних дослідів, регресійному та дисперсійному аналізі. Obiekt vyvchennia. Protses formuvannia produktyvnosti sortiv pshenytsi ozymoi. Predmet doslidzhennia. Sorty pshenytsi ozymoi Komertsiina, MIP odeska, Podolianka, Mudrist odeska. Metody doslidzhennia. Metodychna chastyna eksperymentu bazuvalasia na teorii bahatofaktornykh doslidiv, rehresiinomu ta dyspersiinomu analizi.
Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia sortiv pshenytsi ozymoi na yii vrozhainist v umovakh fermerskoho hospodarstva «OLIMP AHRO» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Keywords: основний обробіток ґрунту; osnovnyi obrobitok gruntu; пшениця озима; pshenytsia ozyma; мінеральні добрива; mineralni dobryva; урожайність; urozhainist; сорти пшениці; sorty pshenytsi