Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць - Цап, Світлана Володимирівна; Tsap, S.; Tsap, Svitlana; Tsap, S. V.; Tsap, Svitlana V.; Tsap, Svitlana Volodymyrivna; Оріщук, Оксана Сергіївна; Orishchuk, O. S.; Orishchuk, O.; Orishchuk, Oksana; Orischuk, O.; Ткаченко, С. А.; et al. (Державний біотехнологічний університет, 2024)
Введення у раціони перепелів 5,0 % кормової добавки сприяло підвищенню продуктивності на 14,2 % та привело до зниження витрат корму на виробництво 1 кг яєчної маси на 16,2 % та позитивно вплинуло на морфологічний склад яєць. Vvedennia u ratsiony perepeliv 5,0 % kormovoi dobavky spryialo pidvyshchenniu produktyvnosti na 14,2 % ta pryvelo do znyzhennia vytrat kormu na vyrobnytstvo 1 kh yaiechnoi masy na 16,2 % ta pozytyvno vplynulo na morfolohichnyi sklad yaiets.
Efektyvnist vykorystannia bilkovoi dobavky v hodivli perepeliv ta yii vplyv na morfolohichnyi sklad yaiets
Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х
Keywords: яєчна продуктивність; yaiechna produktyvnist; білкові добавки; bilkovi dobavky; годівля перепелів; hodivlia perepeliv; раціони перепелів; ratsiony perepeliv