Напрями підтримки ліквідності та платоспроможності комерційного банку - Іванова, Віра Володимирівна; Ivanova, Vira (Дніпровський державний аграрно-економічний університет, 2021)
Метою дипломної роботи є дослідження теоретичних основ ліквідності та платоспроможності банку, концептуальних основ управління ліквідністю та платоспроможністю банку та пошук напрямів їх підтримки та підвищення для досягнення банком більш високих результатів дійльності. Предметом дослідження є теоретико-методичні засади підтримки ліквідності та платоспроможності комерційного банку. В ході виконання дипломної роботи було розглянуто та досліджено ліквідність та платоспроможність комерційного банку в контексті пошуку напрямів їх підтримки. Metoiu dyplomnoi roboty ye doslidzhennia teoretychnykh osnov likvidnosti ta platospromozhnosti banku, kontseptualnykh osnov upravlinnia likvidnistiu ta platospromozhnistiu banku ta poshuk napriamiv yikh pidtrymky ta pidvyshchennia dlia dosiahnennia bankom bilsh vysokykh rezultativ diilnosti. Predmetom doslidzhennia ye teoretyko-metodychni zasady pidtrymky likvidnosti ta platospromozhnosti komertsiinoho banku. V khodi vykonannia dyplomnoi roboty bulo rozghlianuto ta doslidzheno likvidnist ta platospromozhnist komertsiinoho banku v konteksti poshuku napriamiv yikh pidtrymky.
Napriamy pidtrymky likvidnosti ta platospromozhnosti komertsiinoho banku
Keywords: платоспроможність; solvency; ліквідність; liquidity; фінансова безпека банку; financial security of the bank; банківська система; banking system; активи банку; assets of the bank; зобов'язання банку; obligations of the bank; власний капітал банку; equity of the bank