Гігієна утримання собак в умовах племінного підприємства «Звездное счастье» кінологічної спілки України Криворізького району Дніпропетровської області - Марчук, Микола Миколайович; Marchuk, M.; Гудзовата, Сабіна Вікторівна; Hudzovata, S. V.; Корейба, Людмила Володимирівна; Koreyba, Ludmila; Koreyba, L. V.; Koreyba, Lyudmila Volodymyrivna; Koreyba, L.; Koreiba, L. V.; Coregba, L. V.; Дуда, Юлія Вікторівна; et al. (Дніпровський ДАЕУ, 2021)
Автори дають загальну характеристику приміщень для утримання та годівлі собак різних вікових груп з дотриманням правил санітарного порядку. Для діагностики, лікування та профілактики захворювань різної етіології рекомендується провести диспансер собак у розпліднику. The authors give a general description of the premises for keeping and feeding dogs of different age groups with the observance of the rules of the sanitary order. In order to diagnose, treat and prevent diseases of various etiologies, it is recommended to carry out dispensary of dogs in a kennel.
Hygiene of dogs keeping in the conditions of the breeding enterprise "Zvezdnoe schaste" of the canine union of Ukraine of Kryvyi Rih district, Dnipropetrovsk region
Корейба Людмила Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-8658-1779 Дуда Юлія Вікторівна https://orcid.org/0000-0003-0892-0402 Шевчик Римма Святославівна https://orcid.org/0000-0001-7416-8656
Keywords: профілактика хвороб; profilaktyka khvorob; собаки; sobaky; утримання; utrymannia; гігієна; hihiiena