Економіка інтенсивного гусівництва в умовах формування ринкових відносин - Погорєлова Тетяна Павлівна, Pohorielova Tetiana Pavlivna (Дніпропетровський державний аграрний університет, 2000)
Головною метою дисертаційної роботи є наукове обгрунтування економічної ефективності інтенсивного гусівництва в умовах формування ринкових відносин, котрі мають забезпечити виробництво широкого асортименту продукції гусівництва, стійкий економічний розвиток галузі на підставі різних підходів до виробництва і використання продукції гусівництва. Holovnoiu metoiu dysertatsiinoi roboty ye naukove obhruntuvannia ekonomichnoi efektyvnosti intensyvnoho husivnytstva v umovakh formuvannia rynkovykh vidnosyn, kotri maiut zabezpechyty vyrobnytstvo shyrokoho asortymentu produktsii husivnytstva, stiikyi ekonomichnyi rozvytok haluzi na pidstavi riznykh pidkhodiv do vyrobnytstva i vykorystannia produktsii husivnytstva.
Ekonomika intensyvnoho husivnytstva v umovakh formuvannia rynkovykh vidnosyn
Keywords: інтенсивне гусівництво; intensyvne husivnytstvo; формування ринкових відносин; formuvannia rynkovykh vidnosyn; птахівництво; ptakhivnytstvo; розведення гусей; rozvedennia husei; продукція гусівництва; produktsiia husivnytstva